O Meni

Fotografisanje je moja stara ljubav…

Dokumentovanje porodičnih događaja, a naročito beleženje odrastanja moje tri kćerke, Blanke, Bori i Belle je doprinelo da u meni sazri odluka: želim da se bavim fotografijom. Gradeći na prethodnim iskustvima, tajne zanata sam naučila uz pomoć profesionalnih fotografa u jednoj od najboljih škola fotografije u Mađarskoj. Za mene je bilo nesporno, da od mnogih opcija izaberem fotografisanjetrudnica, novorođenčadi i beba koje odrastaju. A zašto? Zato što je čarobna stvar ovekovečiti najsrećnije trenutke u životu jedne porodice.

Moj cilj je da kvalitetnim i unikatnim fotografijama ovekovečim zaobljene stomake trudnica, mala smežurana stopala odojčadi, kao i začuđene poglede beba, njihove prve korake, osmeh od uha do uha pa i krokodilske suze…

Znam šta znači biti majka, zato se trudim da fotografijom ovekovečim nezaboravne trenutke za mamu i bebu.

U Srbiji još nije široko rasprostranjeno fotografisanje trudnica i beba i mnogi se čude: kako to, da mi u današnje vreme, kada se već i pomoću pametnog telefona srednje klase mogu napraviti sasvim solidne slike, pada na pamet, da počnem profesionalno da se bavim fotografijom trudnica i beba. Odgovor nam daju same fotografije: želela bih, da pomoću umetničkih detalja i jedinstvene atmosfere najlepše trenutke učinim nezaboravnim.

Kao što nam ne pada na pamet da fotografije venčanja pravimo mobilnim telefonom…, ni beleženje jedinstvenih trenutaka u razvoju svog deteta ne bi trebali poveriti toj pametnoj napravi.

Kontakt

Elizabet Tasko

Miše Dimitrijevica 22 21000
Novi Sad, Srbija

061 6104829
taskoeb39@gmail.com
www.bebafoto.rs